Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Fish Cakes with Salad And Strawberry Vinegar
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
201 GrammTin Tuna Fish
2 grossPotatoes; (mashed)
1 kleinBunc Chives
egg yolks
6 Esslöffelbread crumbs
2 EsslöffelGrated Mild Cheddar Cheese
iceberg lettuce
Curly Endive
3 EsslöffelFlour }
Egg } Together
1 PriseMilk }
 salt
Dressing
110 GrammStrawberries
100 Milliliterwhite wine vinegar
Dsp Icing Sugar
die Zubereitung:

1. Mix the tuna, mashed potato, egg, chives, cheese and 1 tablespoon of breadcrumbs together.

2. Line up the flour, egg, and breadcrumbs in bowl in front of you.

3. Roll the cakes into shapes and coat in flour, egg and breadcrumbs.

4. Fry in a gentle heat in a little vegetable oil until golden brown on both sides.

5. Whilst frying blend the icing sugar, vinegar and pureed strawberries together, for the dressing.

6. Arrange washed leaves in the centre of a plate.

7. Spoon over the dressing and place the fish cake on top


Anmerkungen zum Rezept:
keine