Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
East-West Barbecued Chicken
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chicken; cut into 4 pieces,
 Wings removed (2
 1/2-to 3-pound)
 salt
 pepper ground
2 Teelöffeldijon mustard
1/4 Tasseorange juice
1 Esslöffelolive oil
1/4 Teelöffelred Pepper Flakes dried
1/4 Tassechilli sauce
1/4 TasseHoisin sauce
die Zubereitung:

Place chicken in baking pan. Season with salt and pepper. Place mustard in small bowl. Whisk in orange juice, oil and pepper flakes. Pour over chicken, turning chicken to coat. Let stand 20 minutes. Combine chili sauce and hoisin sauce in small bowl.

Prepare barbecue (medium-high) or preheat broiler. Grill chicken until just cooked through, about 10 minutes per side. Brush one side with chili-sauce mixture and grill until beginning to brown, about 3 minutes. Brush second side with sauce and grill until beginning to brown. Serve hot.

2 Servings; can be doubled or tripled.


Anmerkungen zum Rezept:
keine