Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cherry Turnovers
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 PackungFrozen puff pastry; thawed (17 1/4
 Ounces)
1 DoseCherry pie filling; drained (see Note)
 (21 ounces)
1 TasseConfectioners' sugar
2 Esslöffelwater
die Zubereitung:

Preheat the oven to 400 degrees F. Cut each sheet of puff pastry into four squares. Place equal amounts of cherry pie filling in the center of each square. Brush the edges with water and fold in half diagonally. Seal and crimp the edges with a fork. Bake on ungreased baking sheets for 15 to 18 minutes, or until puffed and golden. Meanwhile, in a small bowl, combine the confectioners' sugar and water; mix well. Drizzle over the warm turnovers and serve.


Anmerkungen zum Rezept:
keine