Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basic Low-Fat Scones
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3/4 TasseUnbleached white flour; plus extra
 For rolling dough
1 Teelöffelbaking powder
1 Teelöffelsugar granulated
1/4 TeelöffelBaking soda
1/8 Teelöffelsalt
3 Esslöffelbutter
1/4 TasseLow-fat small-curd cottage cheese
2 EsslöffelLow-fat buttermilk
die Zubereitung:

Preheat oven to 425 degrees. Into large bowl, sift together 3/4 cup flour, baking powder, sugar, baking soda and salt. Sift mixture again. Add butter; mix just until crumbly. Add cottage cheese. Add buttermilk and combine briefly, just to mix ingredients. Knead only 5 times. (Dough should be soft and satiny.) Lightly flour board. Roll out dough into 8- by 5-inch rectangle. Cut into rounds with 2-inch biscuit cutter, rerolling and cutting scraps. Place on oiled baking sheet. Bake 7 to 10 minutes, until just golden. Yields 10 to 12 scones.

Recipe

Formatted for MasterCook by Susan Wolfe - vwmv81a@prodigy. Com


Anmerkungen zum Rezept:
keine