Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Baby Carrots with Tarragon
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 BundBaby carrots; (each about 8
 Ounces), peeled,
 Trimmed 3inches of
 Stems left intact
1/4 Tassewater
3 EsslöffelMinced fresh tarragon or 3 teaspoons
 Dried
2 EsslöffelButter; (1/4 stick)
1 Esslöffelwhite wine vinegar
1 Esslöffelhoney
die Zubereitung:

Combine carrots, 1/4 cup water, 1 1/2 tablespoons tarragon, butter, vinegar and honey in heavy large skillet. Bring to a boil. Reduce heat to medium; cover and simmer until carrots are almost tender, about 12 minutes. Uncover; cook until carrots are tender and liquid is reduced to glaze, about 6 minutes longer. Season with salt and pepper. Transfer to platter. Sprinkle with 1 1/2 tablespoons tarragon.

Per serving: 285 Calories (kcal); 23g Total Fat; (70% calories from fat); 1g Protein; 22g Carbohydrate; 62mg Cholesterol; 251mg Sodium Food Exchanges: 0 Grain(Starch); 0 Lean Meat; 1/2 Vegetable; 0 Fruit; 4

1/2 Fat; 1 Other Carbohydrates


Anmerkungen zum Rezept:
keine