Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
New England Style Baked Beans
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 x ca. 450 gDry small white or Great Northern beans
 water
1 Esslöffeloil
1 1/4 Teelöffelsalt divided
1/2 Tasseonion chopped
2 x ca. 30 gSalt pork; cut into small pieces
1/4 Tassemolasses
1 Esslöffelcatsup
1 TeelöffelWorcestershire Sauce
1/2 Teelöffelmustard dry
1 Prisepepper
die Zubereitung:

Wash beans; drain. Add 5 cups boiling water to beans; boil 2 minutes. Remove from heat; cover and soak 12 hours or overnight. Rinse and drain thoroughly. In large pot, place beans, 3 cups fresh hot water, 1 tablespoon oil and 1 teaspoon salt. Boil gently with lid tilted 25-30 minutes or until beans are tender. Drain. Gently combine beans, onions and salt pork. Combine molasses, catsup, Worcestershire sauce, seasonings and 1/4 teaspoon salt; add to bean mixture. Place mixture in 4-5 quart baking dish. Bake, tightly covered, at 300 degrees for 4-6 hours. Check beans after 2 hours; add boiling water to cover if necessary.

Requires Soaking Beans Overnight

From a collection of my mother's (Judy Hosey) recipe box which contained lots of her favorite recipes, clippings, etc. Downloaded from Glen's Mm


Anmerkungen zum Rezept:
keine