Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cabbage and Mushroom Filling for Pierogis
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Cabbage head; small
2 TasseMushrooms chopped
2 Esslöffelsour cream
Onion fine chopped
 Butter; as needed
 salt
 pepper
die Zubereitung:

Quarter cabbage and cook in salted water for 15 minutes. Drain, cool and chop fine. Saute onion in butter, add chopped mushrooms and fry 5 minutes. Add chopped cabbage and continue to fry until the flavors blend. Salt and pepper to taste Add sour cream and cool. 2 cups sauerkraut may be substituted for the cabbage Rinse, drain, chop and proceed as above. ( No servings amount given. The 1 stands for 1 batch of filling. ) Recipe from "Treasured Polish Recipes For Americans" Published by Polanie Publishing Company, Minneapolis, Minnesota Jeanne in Jersey - J. Ziola on Genie - CBTN00 °C on *P* 09/22/92


Anmerkungen zum Rezept:
keine