Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Zucchini Cheese Biscuit Roll-Ups
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tassezucchini shredded
1/4 Tasseonions chopped
1 Esslöffelmargarine
1/2 Teelöffeldill dried weed
1/2 Teelöffelbasil
1 TasseCheddar cheese sharp, shredded
 Bisquick baking mix (recipe follows)
1/2 Tassewater cold
 Bisquick Baking Mix
2 1/4 Tasseflour
2 Esslöffelbaking powder
1/4 TasseDry milk powder
margarine stick
1/4 Tasseoil
die Zubereitung:

Heat oven to 400 degrees. Cook and stir zucchini and onion in margarine until tender. Stir in dill weed and basil: reserve.

Mix baking mix and water until soft dough forms: beat vigorously 20 strokes. Gently smooth dough into ball on floured cloth-covered board. Knead 5 times. Roll dough into rectangle, 15 x 9 inches: sprinkle with reserved zucchini mixture and the cheese. Roll up tightly, beginning at 15 inch side. Seal well by pinching edge of dough into roll. Cut into twelve 1 1/4-inch slices. Place slices, cut sides down, on greased cookie sheet. Bake until golden brown. 15 to 20 minutes. Serve immediately. Refridgerate any remaining biscuits. 1 dozen biscuits.


Anmerkungen zum Rezept:
keine