Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Watermelon Punch
Zutaten für 1  Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tassesugar
1 Tassewater
1/2 kleinEvenly-shaped watermelon
1/4 TasseBrandy
1 Dose(12 oz) lemon-lime soda
 Ice cubes
1 TeelöffelShelled pine nuts
die Zubereitung:

In a saucepan, bring sugar and water to a boil; cool. Scoop watermelon with a melon baller; discard seeds. Pour sugar syrup over watermelon balls. Scoop remaining watermelon; squeeze in a clean cloth to extract juice. Combine watermelon balls, watermelon juice, and brandy; chill. Cut the upper edge of the watermelon shell in a saw-tooth design and use as a punch bowl. Just before serving, add watermelon mixture, soda, and ice cubes to watermelon shell. Sprinkle with nuts. Makes 10 to 12 servings.

Demonstrated by Executive Chef On Jin Kim of Hanatei Bistro

Reprinted with permission from: The Electric Kitchen & Hawaiian Electric Company, Inc.

[Meal-Master compatible format by Karen Mintzias]


Anmerkungen zum Rezept:
keine