Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Veal Cordon Blue
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 450 gVeal, cut up for stewing
2 Esslöffelbutter or margarine
2 Esslöffelflour
1 1/2 TasseBeef bouillon
1 grossTomato sliced
mushrooms fresh, sliced
onions minced
Bayleaf
1 Esslöffeltomato paste
 salt
 pepper
die Zubereitung:

1. Brown veal in butter in heat resistant, non-metallic skillet on top of a conventional surface unit. 2. Remove veal. Blend in flour. Gradually stir in beef bouillon. 3. Add tomato, mushrooms, onion, bay leaf and tomato paste to beef bouillon mixture. 4. Heat, uncovered, in Microwave Oven 10 minutes or until mixture comes to a boil. 5. Season with salt and pepper, to taste. Add browned veal. 6. Heat, uncovered, in Microwave Oven for 12 minutes or until veal is fork-tender. Serve with rice or noodles.


Anmerkungen zum Rezept:
keine