Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
3/4 x ca. 450 g | Salad Shrimp, cooked |
1/2 Tasse | Sharp Cheddar, diced |
1/2 Tasse | Smoked Gouda, grated |
1 Tasse | Feta crumbled |
5 | green onions sliced |
1 Tasse | black olives sliced |
1 Tasse | sour cream light |
3 Esslöffel | Reduced Calorie Mayonaise |
6 Esslöffel | Dill fresh, chopped |
10 x ca. 30 g | Pasta shells |
| salt |
| black pepper |
Cook pasta until tender, but still firm. Rinse with cold water and drain well.
Combine sour cream, mayonaise, green onions and dill.
Put pasta in large bowl and mix in cheese and olives. Toss with dressing. Carefully mix in shrimp.
Chill 1 hour before serving.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |