Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Three-Bean Vinaigrette
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
30 x ca. 30 gThree bean salad, canned
3 Tasserice cooked
15 x ca. 30 gKidney beans, canned drained and rinsed
6 x ca. 30 gMarinated artichokes (canned), drained
1 Teelöffelblack pepper cracked
1/2 Teelöffelsalt
 Lettuce leaves
die Zubereitung:

Drain cans of three bean salad, reserving liquid from 1 can; discard remainder. Combine beans, reserved liquid, rice, kidney beans, artichoke hearts, pepper and salt in large bowl. Toss and chill. Serve over lettuce leaves.

Each serving provides: * 322 calories * 11.2 g. Protein * 8.9 g. Fat * 51.6 g. Carbohydrate * 6.8 g. Dietary fiber * 0 mg. Cholesterol * 640 mg. Sodium.

Electronic format courtesy of Karen Mintzias


Anmerkungen zum Rezept:
keine