Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Taco Salad #3
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 glean ground beef
1 mittelOnion chopped
1 Dose(15-oz) kidney beans; drained
1 1/2 Teelöffelchilli powder
1/2 Teelöffelground cumin
1/2 TasseKetchup or tomato sauce
2 mittelAvacados
1 mittelHead Iceberg lettuce; shredded
1 TasseShredded Cheddar or Jack cheese
2 mittelTomatoes; wedged
Hard-boiled eggs; wedged
 Tortilla chips
 sour cream
 Red onion rings
 ripe olives sliced
 green onion chopped
die Zubereitung:

Crumble beef in large skillet and cook over medium heat with onion. When meat has browned and onions are limp, drain and discard drippings. Add kidney beans, chili powder, cumin and ketchup; stir and simmer over low heat about 5 minutes.

Peel, pit and slice avacados. Arrange lettuce on 4 dinner plates. Spoon beef mixture onto lettuce; top with cheese, tomato and egg wedges, avacado slices and tortilla chips.

Top salads with sour cream, onion rings, olives and green onions.

Newspaper Article, From Gov.

Frank White's Wife Gay

From a collection of my mother's (Judy Hosey) recipe box which contained lots of her favorite recipes, clippings, etc. Downloaded from Glen's Mm


Anmerkungen zum Rezept:
keine