Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Steamed Salmon with Clam Sauce
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Fillets; or trout clam sauce
2 Esslöffelcornstarch
2 Esslöffelbutter
1 1/2 TasseClam juice
1/4 Tassesoy sauce
 water
die Zubereitung:

Cook the cornstarch (moistened with water) and butter together to make a roux. Gradually add the clam juice and soy sauce, stirring continually.

Use salmon, or lake trout, fillets or steaks which have been wiped with a damp cloth. Rub with a clove of garlic and a bay leaf. Place the fish on a wire rack over a pan of water, cover the pan and steam 10-11 minutes. Serve with sauce.

Recipes sent to me from Bill, wight@odc. Net


Anmerkungen zum Rezept:
keine