Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Steak Strips Smothered Wi
Zutaten für 100 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 ca. 1 Literwater hot
30 x ca. 450 gBeef Swiss Steak
20 x ca. 450 gonions dry
2 x ca. 30 gSoup Gravy Base Beef
1 x ca. 450 gShortening; 3LB
2 EsslöffelPepper Black 1 Lb Cn
5 x ca. 30 gSalt Table 5LB
die Zubereitung:

Pan: 18 By 24-Inch Roasting Pan Temperature: 350 F. Griddle

325 F. Oven

1. In Step 1, Use Braising Steak, Swiss Steaks; Slice Each Steak Into Thin Strips (1/2 " Wide). Dredge Each Strip In Mixture Of Flour, Salt, And Pepper. Shake Off Excess.

2. Brown Steaks On Well Greased Griddle 1 Minute On Each Side.

3. Overlap 50 Steaks In Each Pan.

4. Cover Steaks In Each Pan With 10 Lb (7 1/2 Qt) Onions.

5. Add Soup & Gravy Base, Salt And Pepper To Water. Stir Until Dissolved.

6. Pour 1 Qt Over Steaks In Each Pan. Cover Pans.

7. Bake 2 Hours Or Until Tender.

Onions.

See Recipe Card A01100.

A02500.


Anmerkungen zum Rezept:
keine