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Smoked Country Style Sausage
Zutaten für 5 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 x ca. 450 gPork butt, cubed
2 x ca. 450 gBeef chuck 25% fat, cubed
1/2 TasseIce water
1/4 TasseDry milk powder
5 Teelöffelsalt
1 Esslöffelsugar
1 Esslöffelpaprika
2 TeelöffelFine grind white pepper
2 TeelöffelMustard seed
1/4 Teelöffelascorbic acid
1/2 TeelöffelSaltpeter
Feet small hog or sheep casings
die Zubereitung:

Grind the pork through the fine disk. Grind the beef through the coarse disk. Mix together and combine with the remaining ingredients. Prepare casing, stuff and twist into 2-3" links. Smoke 2 hours at 180-190. Simmer in a 190 kettle of water for thirty minutes; place in a kettle of cool water fro half an hour, dry and store in the refrigerator for up to two weeks.

by Carolyn Shaw 12-94.


Anmerkungen zum Rezept:
keine