Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Slow-Cooked Flank Steak
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 1/2 x ca. 450 gFlank steak; cut in half
1 Esslöffelvegetable oil
1 grossonion sliced
1/3 Tassewater
5 x ca. 30 gCan chopped green chiles
2 Esslöffelvinegar
1 1/4 Teelöffelchilli powder
1 Teelöffelgarlic powdered
1/2 Teelöffelsugar
1/2 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelpepper
die Zubereitung:

In a skillet, brown steak in oil; transfer to a slow cooker. In the same skillet, saute onion for 1 minute. Gradually add water, stirring to loosen browned bits from pan. Add remaining ingredients; bring to a boil. Pour over the flank steak. Cover and cook on Low for 7-8 hours or until the meat is tender. Slice the meat; serve with onion and pan juices.


Anmerkungen zum Rezept:
keine