Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Scaramouche Roasted Butternut Squash Soup
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 x ca. 450 gButternut squash
1/2 Tassebutter melted
4 grossOnions, peeled & diced
Leek, white part only
Rib celery, sliced
Cloves garlic chopped
2 ca. 1 Literchicken stock
 Pinches of nutmeg & thyme
1 Tassewhipping cream
 salt
 pepper
 cinnamon ground
die Zubereitung:

Cut squash in half lengthwise. Brush with some of the melted butter. Bake for 40 minutes in a 400F oven. Set aside and allow to cool. In a large pot, add remaining butter and vegetables. Cook until soft, but do not brown. Scoop squash from shells and discard skins. Add squash to onion mixture along with stock. Increase heat and simmer for 5 minutes. Season with thyme and nutmeg. Remove from heat. When cooled a bit, puree in blender or food processor or press through coarse sieve. Return to pot. Add cream and heat almost to boiling. Garnish with cinnamon, if desired, and serve.


Anmerkungen zum Rezept:
keine