Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sausage Sauce
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 G. Granaroli XBRG76A Mm:Mk VMXV03A
2 x ca. 450 gSausage removed from skin and broken up
1 mittelOnion chopped
Cloves garlic crushed
3 Esslöffelolive oil
28 x ca. 30 gCan crushd tomatoes or puree
1 Tassewine dry
 salt
 pepper
 cheese grated
die Zubereitung:

Saute onion and garlic in oil. Discard garlic. Add sausage meat and brown. (discard some of the grease if it looks too fatty)Add tomatoes and wine and simmer for 1 hour. Add salt and pepper to taste and simmer another 15 min. This is great over polenta topped with cheese. It`s also great over pasta. If the sauce seems a bit too thick, add water, wine or broth. Serve with a crisp salad and crusty bread.


Anmerkungen zum Rezept:
keine