Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Salmon Croquettes #1
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Dose(15.5-oz) salmon; drained
1 Dose(10.75-oz) cream of mushroom soup
3 EsslöffelHeaping horseradish; divided
1/3 (up to)
1/2 Tassemilk
1/4 x ca. 450 gCrackers; crumbled
eggs
2 Esslöffelwater
 Oil for frying
die Zubereitung:

Combine salmon, 1/3 can soup and 2 tablespoons horseradish. Chill. Beat eggs and water. Roll 1 tablespoon salmon in crumbs; dip in eggs; then again in crumbs. Heat oil in skillet and fry croquettes until brown. Drain on paper towel. Combine rest of soup, 1 tablespoon horseradish and milk; heat to make sauce for croquettes. Make crumbs by putting crackers in plastic bag and rolling with rolling pin.

Mrs N.R. Hosey (Judy)

Marvell, Ar

From the book <High Cotton Cookin'>, Marvell Academy Mothers Assn, Marvell, Ar 72366, Isbn 0-918544-14-9, downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept:
keine