Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Raisin bread (lewis)
Zutaten für 16 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Diana Lewis (VGWN37A)
3 Tassebread flour
2 TeelöffelYeast; or a bit more
2 Esslöffelbrown sugar
2 EsslöffelPowdered buttermilk
1 Teelöffelsalt
3 Esslöffelbutter
3/4 Tasseraisins
1 EsslöffelCinnamon
1/2 Teelöffelnutmeg
1/3 TasseOatmeal
1 1/4 TasseWater; to
1 1/2 TasseWater; check during kneading
die Zubereitung:

first when you add raisins the bread won't rise as high and when you add bran or other types of flour bread won't rise as high.

I take it this recipe came with the book. I have made hundreds of loaves of raisins bread and not one has been the same. I change something each time. This is my favorite. I hope you like this. I also like the sourdough raisin bread replace 1 cup of water with starter also take 5 cardamom seeds and take out of pod add whole leave out the oatmeal or add more water.

Diana(:>)


Anmerkungen zum Rezept:
keine