Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Roasted Mexican Pumpkin Seeds
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 x ca. 450 gRaw Mexican pumpkin seeds
Spray olive or corn oil
1/2 TeelöffelGround chili powder; not cayenne
1/2 Teelöffelred pepper crushed flakes
1/2 Teelöffelsalt kosher
die Zubereitung:

Preheat oven to 250. Mix chili powder, pepper flakes, and salt. Put the seeds in a bowl, and spray them with oil. Sprinkle the dried spices over them, tossing to distribute evenly. Spread on a baking sheet in one layer and bake until you hear them popping and they are browned slightly, between 5 and 10 minutes. Cool completely and store in an air-tight container.

container in the glove compartment of your car). Yield: 1/2 pound.


Anmerkungen zum Rezept:
keine