Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Red-Simmered Whole Pork
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3-lb pork shoulder
2 Scheibeginger root fresh
Scallion stalks
1 Tassesoy sauce
3 Tassewater
1 Teelöffelsalt
1 Teelöffelsugar
die Zubereitung:

1. Place pork in a heavy pan. Slice ginger root; cut scallion stalks in 2-inch sections and add.

2. Add water, soy sauce and salt. Bring to a boil; then simmer, covered, 1 hour. Turn meat over; simmer, covered, 1 hour more.

3. Add sugar; simmer, covered, another 30 minutes. Let pork cool; then slice thin. Reheat gravy and pour over meat.

From <The Thousand Recipe Chinese Cookbook>, Isbn 0-517-65870-4. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept:
keine