Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Red Onion Raita
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Teelöffelcumin seeds
1 kleincloves garlic
1 kleinGreen chilli, seeded
1 grossred onion
2/3 TasseNatural yoghurt
2 Esslöffelcoriander fresh, chopped
 Plus extra to garnish
1/2 Teelöffelsugar
 salt
die Zubereitung:

1. Heat a small frying pan and dry fry the cumin seeds for 1-2 minutes until they release their aroma and begin to pop.

2. Lightly crush or flatten the cumin seeds using the heel of a heavy-bladed knife.

3. Finely chop the garlic, green chilli and red onion. Stir into yoghurt with the crushed cumin seeds and chopped coriander.

4. Add sugar and salt to taste. Spon the raita into a small bowl and chill until ready to serve. Garnish with extra coriander before serving.

Tnt'd by Imran C.


Anmerkungen zum Rezept:
keine