Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Ratatouille Casserole
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 1/2 TasseHerb-seasoned stuffing cubes, crushed
1 grossOnion coarsely chopped
cloves garlic minced
2 Esslöffelcooking oil
1 kleinEggplant; peeled and cubed
1 mittelgreen Pepper cubes
1 Tassezucchini thinly sliced
Whole tomatoes; seeded and chopped
1 Tassemushrooms sliced
3 TasseCooked turkey; diced
1 Teelöffelitalien seasoning crushed
2 Tasseswiss cheese shredded
die Zubereitung:

1. Place the croutons in a greased 12 x 7 1/2 x 2-inch baking dish; set aside.

2. In skillet cook onion and garlic in hot oil. Add eggplant, pepper, and zucchini. Cook and stir 5 minutes.

3. Add tomatoes and mushrooms; cook 1 minute.

4. Stir in remaining ingredients, *Except* cheese. Cook 1 minute.

5. In same baking dish, layer 1/2 cup cheese, half of turkey mixture, 1 cup cheese, then remaining turkey.

6. Bake, covered, in 350 degree Fahrenheit oven for 30 minutes.

7. Top with remaining cheese. Bake 10 minutes.

8. Let stand 5 minutes.

This recipe was submitted by Ms. Sloboden to Better Homes and Garden Magazine, issue unknown.


Anmerkungen zum Rezept:
keine