Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Ratatouille - Topped Chicken
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chicken Breasts *
1 Esslöffelolive oil
1 mittelOnion chopped
cloves garlic minced
1/2 red bell pepper chopped
1/2 green bell pepper chopped
1 kleineggplant cubes
14 x ca. 30 gChopped Canned Tomatoes
yellow squash sliced
Zucchini sliced
2 Esslöffeloregano fresh
 pepper
1/2 x ca. 450 gFavorite Pasta
die Zubereitung:

* Chicken breasts should be boned and skinned. ~- ~- Coat a nonstick skillet with olive oil. Add onions, garlic, peppers and eggplant. Saut 10 minutes until soft. Add remaining ingredients. Cover and simmer for 15 minutes. Preheat oven to 350F. While sauce is simmering, brown chicken in skillet sprayed with olive oil cooking spray for about 3 minutes on each side. Place in baking dish, set aside and keep warm. Cover chicken with sauce, cover with foil and bake for 15 minutes. Serve over your favorite pasta. For vegetarian dish omit chicken and serve over rice or pasta.


Anmerkungen zum Rezept:
keine