Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Raisin Rice Pudding
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Bon Appetit 9/95
4 3/4 TasseMilk or more (not low or
 Nonfat)
2/3 TasseMedium- or short-grain white
 rice
1/3 Tassesugar
2 Esslöffelbutter unsalted
Cinnamon stick
die Zubereitung:

pn Salt 1/3 c Golden raisins 2 ts Vanilla extract 2 lg Egg yolks Combine 4 cups milk, rice, sugar, butter, cinnamon stick and salt in heavy large saucepan. Simmer over medium-low heat until rice is tender and mixture is creamy, stirring frequently, about 1 hour. Remove from heat. Discard cinnamon stick. Stir in raisins and vanilla.

Pour 3/4 cup milk into heavy small saucepan. Bring to simmer. Whisk egg yolks in medium bowl to blend. Gradually whisk hot milk into beaten yolks. Return mixture to same saucepan. Stir over medium heat until thermometer registers 160 degrees, about 2 minutes (do not boil). Stir egg mixture into rice mixture.

Transfer rice pudding to large nonmetal bowl. Cover and chill until cold, about 30 minutes. Thin rice with more milk, if desired. Spoon into bowls and serve. Mm Norma_Wrenn Msn


Anmerkungen zum Rezept:
keine