Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pomodori Secchi Imbottoti ("Sun-Dried Tomato Sandwiches")
Zutaten für 15  Menge anpassen
die Zutaten:
30 Sun-dried tomatoes
1 Esslöffelolive oil
3 TeelöffelGarlic finely minced
1/8 Teelöffelred pepper flakes
1/4 Teelöffeloregano
 salt
 pepper
die Zubereitung:

Ensure that the tomatoes are not overly salty. Refresh them in warm water to cover for about 10 minutes. Soak them just long enough to soften them, but be careful that they do not become soggy. Drain & pat dry.

Warm the olive oil in a small saute pan over very low heat. Add the garlic, red pepper flakes & oregano & warm for 5 to 8 minutes. Be careful not to let the garlic burn. Season with salt & pepper to taste.

Make the "sandwiches" by laying one tomato face down, drizzling a bit of the herb-infused olive oil on it & covering with a second sun-dried tomato. Serve at room temperature.

Carol Field, "Italy in Small Bites"


Anmerkungen zum Rezept:
keine