Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Poached Salmon with Horseradish Sauce
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 Tassewater
Lemon sliced
Carrot sliced
Stalk celery sliced
1 Teelöffelpeppercorns
(4 oz) salmon steaks
die Zubereitung:

Horseradish Sauce

Combine first 5 ingredients in a large skillet; bring to a boil over medium-high heat. Cover, reduce heat and simmer 10 minutess. Add salmon steaks; cover and simmer 10 minutes. Remove skillet from heat; let stand 8 minutes. Remove salmon steaks to serving plate; serve with Horseradish Sauce.

(186 calories per 4 oz steak with 2 Tbsp Horseradish Sauce).

23.6 grams protein 7.1 grams fat 14 grams carbohydrate 89 mg cholesterol 155 mg sodium 27 mg calcium

Horseradish sauce

1/4 cup reduced calorie mayonnaise 1/4 cup plain nonfat yogurt 2 tsp prepared horseradish 1 1/2 tsp lemon juice 1 1/2 tsp chopped chives

Combine all ingredients; cover and chill.

Yield 1/2 cup (25 calories per Tbsp)

0.4 gram protein 1.9 grams fat 1.2 grams carboyhydrate 2 mg cholesterol 49 mg sodium 15 mg calcium

From Charlotte Moret, St. Louis, Mo


Anmerkungen zum Rezept:
keine