Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Nanaimo bars
Zutaten für 16 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 First Layer
1/2 Tassemargarine
1/4 Tassewhite sugar
3 Esslöffelcocoa
egg beaten
1 Teelöffelvanilla
2 Tassegraham cracker crumbs
1 TasseFinely cut coconut
1/2 Tassewalnuts chopped
 Layer 2:
1/4 Tassebutter
2 TasseIcing sugar
2 Esslöffelcustard powder
2 Esslöffelmilk
 Layer 3:
Sq chocolate
1 Teelöffelbutter
die Zubereitung:

Layer 1: Heat margarine, white sugar, and cocoa in top of double boiler and stir till smooth. Add beaten egg and vanilla. Remove from heat. Add graham crumbs, coconut and walnuts. Spread mixture in pan and place in refrigerator to set. Layer 2: Cream butter, icing sugar, custard powder, and milk. Spread over the first mixture and return to refrigerator to set. Layer 3: Melt chocolate squares and butter in double boiler and spread hot and very thinly over the second layer, and refrigerate once more. Cut into small squares to serve!


Anmerkungen zum Rezept:
keine