Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sage Dressing for Chicken
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TasseUnseasoned dry bread cubes
1/2 Tasseonion chopped
1/2 Tasseparsley fresh, chopped
1 EsslöffelRubbed dried sage
Egg( egg substitute)
1/2 Tassechicken broth low sodium
Roasting chicken (3-4lb)
 Optional
die Zubereitung:

In a large bowl, combine bread cubes, onion, parsley, sage and the egg. Add enough broth until stuffing is moistened and holds together. Stuff loosely into chicken. Fasten with skewers to close. Place breast side up on a shallow rack in a roasting pan. Bake, uncovered, at 375 degrees F for 1 3/4 to 2 1/4 hours or until juices run clear. Baste several times with pan juices. Diabetic Exchange: One serving (with skin removed after baking) equals 4 lean meat, 2 starch, 1 vegetable; also 359 calories, 128mg sodium, 85mg cholesterol, 26gm carbohydrate, 42gm protein, 8gm fat.


Anmerkungen zum Rezept:
keine