Cake Doughnuts (Rezept)

Zutaten für 12 Portionen
1 EsslöffelGranulated sugar
4 EsslöffelSugar replacement
1/3 TasseButtermilk
Egg (well beaten)
1 TasseFlour
1/8 TeelöffelBaking Soda
1 TeelöffelBaking powder
 Nutmeg
Cinnamon
Vanilla extract
Salt
Oil for deep-fat frying

Rezeptzubereitung:

Combine sugars, buttermilk, and egg; beat well. Add remaining ingredients, except oil. Beat just until blended. Heat oil to 375F. Drop dough from doughnut dropper into hot fat. Fry until golden brown, turning often. Drain. 1 serving (1 donut - did you think it would be 3 or 4?)= 1 bread, 1 fat Calories = 130 (Yep still only 1 donut)

 
Rezept suchen:
im Titel:
in den Zutaten:
suchen
 
Weitere Rezepte finden sie in der grössten Rezeptdatenbank im Internet unter
www.cuisine.at

Dort kann dieses Rezept auch als PDF-Datei angezeigt werden, in das eigene Rezeptbuch abgespeichert werden, etc.

Um dieses Rezept auf www.cuisine.at anzuzeigen folgen sie bitte diesem Link