Russian Pickled Whitefish (Rezept)

Zutaten für 
Pieces of whitefish fillet (about 6 oz each)
Onion; thinly sliced
1 EsslöffelMustard
1 TeelöffelWhole coriander seed
1 Teelöffelgarlic , minced
1 TasseWhite wine
1/4 TasseVinegar
1/4 TasseWater
2 EsslöffelChopped fresh dill
 Salt and pepper; to taste

Rezeptzubereitung:

Preheat Oven To 375F. Place the whitefish in a baking dish just large enough to hold the fillets comfortably, spread the onions over the top and set aside. Combine mustard, coriander, garlic, wine, vinegar, water, dill, salt and pepper in a small pot. Place over high heat, quickly bring to a boil and pour over the whitefish fillets. Cover the baking dish and place in the oven for 5 minutes. Remove from the oven, let cool to room temperature and place in the refrigerator. Serve chilled.

Michael Roberts - Prodigy Guest Chefs Cookbook

 
Rezept suchen:
im Titel:
in den Zutaten:
suchen
 
Weitere Rezepte finden sie in der grössten Rezeptdatenbank im Internet unter
www.cuisine.at

Dort kann dieses Rezept auch als PDF-Datei angezeigt werden, in das eigene Rezeptbuch abgespeichert werden, etc.

Um dieses Rezept auf www.cuisine.at anzuzeigen folgen sie bitte diesem Link