Russian Meat Balls (Bitochki) (Rezept)

Zutaten für 
1 x ca. 450 gGround beef
1 x ca. 450 gGround veal
1/2 TasseChopped onion
1/4 TasseRendered kidney fat
2 ScheibeBreak, soaked in milk, squeezed dry
2 TeelöffelSalt
 Ground pepper
 Fine bread crumbs
 Butter or beef fat
2 TasseSour cream
1/2 x ca. 450 gSliced mushrooms, sauted

Rezeptzubereitung:

Cook onion in rendered kidney fat until wilted. Mix beef, veal, onion, bread, salt and little pepper. Knead well and chill. Wet hands and form mixture into balls the size of gold balls. Roll in crumbs and fry in butter or beef fat until brown all over. Remove and keep warm. Add sour cream and mushrooms to pan. Heat. Pour sauce over meat.

 
Rezept suchen:
im Titel:
in den Zutaten:
suchen
 
Weitere Rezepte finden sie in der grössten Rezeptdatenbank im Internet unter
www.cuisine.at

Dort kann dieses Rezept auch als PDF-Datei angezeigt werden, in das eigene Rezeptbuch abgespeichert werden, etc.

Um dieses Rezept auf www.cuisine.at anzuzeigen folgen sie bitte diesem Link