Pasta with Mizithra (Rezept)

Zutaten für 
1/2 TasseOlive oil
Garlic cloves; chopped fine
1 x ca. 450 gDry pasta; cooked & drained
1/2 TasseParmesan, freshly grated
1/2 TasseMizithra cheese, fresh grated
 Salt and pepper to taste
1/4 TasseParsley, chopped for garnish

Rezeptzubereitung:

Bring the water for the pasta to boil and prepare everything else. It's important to never overcook pasta.

Heat the olive oil in a small frying pan and add the chopped garlic. Saute for just a moment and set aside. Boil the pasta until just barely tender. Drain and toss with all ingredients. Serve as a side dish in the place of another starch.

- from The Frugal Gourmet Cooks Three Ancient Cuisines, by Jeff Smith

 
Rezept suchen:
im Titel:
in den Zutaten:
suchen
 
Weitere Rezepte finden sie in der grössten Rezeptdatenbank im Internet unter
www.cuisine.at

Dort kann dieses Rezept auch als PDF-Datei angezeigt werden, in das eigene Rezeptbuch abgespeichert werden, etc.

Um dieses Rezept auf www.cuisine.at anzuzeigen folgen sie bitte diesem Link