Mama's Marinara Sauce (Rezept)

Zutaten für 
4 EsslöffelOlive oil
30 x ca. 30 gCans of tomatoes or
7 x ca. 30 gCan tomato paste
Pepper to taste
Garlic cloves, minced
5 x ca. 450 gFresh tomatoes
10 Fresh basil leaves
Grated cheese to taste

Rezeptzubereitung:

In a deep 10" frying pan, heat the olive oil and gently saute the garlic. Add tomatoes, tomato paste. Put on medium heat for 20-30 minutes, stirring occasionally. Tear basil leaves into small pieces and sprinkle on top after adding to passta. Add pepper and grated cheese to taste. Alternative: Add 1 medium onion, finely chopped, and saute the onion with the garlic until limp. Note: If fresh tomatoes are used, put them in a pot of boilng water for about 10 seconds until the skin can be easily peeled off. Discard the skin. Cut tomatoes into pieces and add to frying pan mixture. Add tomato paste.

 
Rezept suchen:
im Titel:
in den Zutaten:
suchen
 
Weitere Rezepte finden sie in der grössten Rezeptdatenbank im Internet unter
www.cuisine.at

Dort kann dieses Rezept auch als PDF-Datei angezeigt werden, in das eigene Rezeptbuch abgespeichert werden, etc.

Um dieses Rezept auf www.cuisine.at anzuzeigen folgen sie bitte diesem Link