Lasagna, Nancy Schwartz (Rezept)

Zutaten für 12 
1/2 x ca. 450 gLasagna Noodles, cooked
Moist Cheese Mixture
8 x ca. 30 gSour cream
16 x ca. 30 gCottage Cheese
16 x ca. 30 gCheese, Ricotta
Dry Cheese Mixture
18 x ca. 30 gCheese, Mozzarella, grated
4 x ca. 30 gCheese, Cheddar, grated
Sauce
24 x ca. 30 gRagu, plain

Rezeptzubereitung:

Put just a coating of the Ragu sauce on the bottom of a 9x13 pan. Mix the two cheese mixtures, keeping distinct from each other. Layer in the pan 3 cooked lasagna noodles, 1/2 moist cheese mixture, 1/3 dry cheese mixture, 1/3 sauce. Repeat starting with the lasagna noodles. For the third layer, use 3 noodles, last of sauce and last of dry cheese. Cover and bake at 350- for 1 1/2 hours. Remove cover for the last 15 minutes if desired. Remove from oven and let sit for about 15 minutes before serving. The "LaRK"

~- EZpoint V2.2 * Origin: "LaRK's" Place (1:343/26.3) =========================================================================== Bbs: High Country East Date: 03-21-93 (16:31) Number: 5966

Refer#: None To: Wesley Pitts Recvd: No Subj: Braised Leeks *Cr Conf: (52) CookingEch

 
Rezept suchen:
im Titel:
in den Zutaten:
suchen
 
Weitere Rezepte finden sie in der grössten Rezeptdatenbank im Internet unter
www.cuisine.at

Dort kann dieses Rezept auch als PDF-Datei angezeigt werden, in das eigene Rezeptbuch abgespeichert werden, etc.

Um dieses Rezept auf www.cuisine.at anzuzeigen folgen sie bitte diesem Link