Krautsuppe (Cabbage Soup) (Rezept)

Zutaten für 
Slices Bacon; Thick, Diced
Onions; Sliced
Turnip; Sliced
Carrots; Diced
Potatoes; Cubed
Head Green Cabbage; shredded
4 TasseChicken Stock Or Bouillon
2 TasseWater
Sprigs Parsley *
Bay Leaf *
Garnish
1/4 TasseParmesan Cheese; Grated

Rezeptzubereitung:

* The 6 sprigs of parsley and 1 bay leaf should be tied together with a thread.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ In a 6-quart saucepan or pot, combine all ingredients except salt, pepper and cheese. Simmer partially covered for 1 1/2 to 2 hours. Discard the parsley bundle; season to taste. Pour into hot soup plates and garnish with cheese.

 
Rezept suchen:
im Titel:
in den Zutaten:
suchen
 
Weitere Rezepte finden sie in der grössten Rezeptdatenbank im Internet unter
www.cuisine.at

Dort kann dieses Rezept auch als PDF-Datei angezeigt werden, in das eigene Rezeptbuch abgespeichert werden, etc.

Um dieses Rezept auf www.cuisine.at anzuzeigen folgen sie bitte diesem Link