Kelly's Marinara Sauce (Rezept)

Zutaten für 
2 EsslöffelOlive oil
To 4 Cloves Garlic, minced
3 DoseItalian (plum) Tomatoes, pureed in food processor (28 oz each)
1/2 TasseFresh Italian Parsley, chopped
1/2 TeelöffelOregano
1/2 TeelöffelDried Basil Leaves
Bay Leaves

Rezeptzubereitung:

Salt and Freshly Ground Pepper to taste

In a 3 quart saucepan heat olive oil over medium heat. Add garlic and saute' 1 minute. Add tomatoes and remaining ingredients and simmer uncovered about 30 minutes. Remove bay leaves and store in refrigerator for future use. Serve over pasta in place of meat sauce. Yield: about 8 Cups

 
Rezept suchen:
im Titel:
in den Zutaten:
suchen
 
Weitere Rezepte finden sie in der grössten Rezeptdatenbank im Internet unter
www.cuisine.at

Dort kann dieses Rezept auch als PDF-Datei angezeigt werden, in das eigene Rezeptbuch abgespeichert werden, etc.

Um dieses Rezept auf www.cuisine.at anzuzeigen folgen sie bitte diesem Link