Hungarian Goulash Coca-Cola (Rezept)

Zutaten für 
3 x ca. 450 gBeef chuck, lean
2 EsslöffelMargarine
2 TasseOnion, chopped
10 MilliliterGarlic, minced
1 EsslöffelPaprika
2 1/2 TeelöffelSalt
1/2 TeelöffelCaraway seeds
1/2 TasseCoca-Cola
1/4 TasseRed wine
Ripe tomatoes, peeled
 And chopped
3 EsslöffelFlour
 Water
 Noodles, cooked and hot

Rezeptzubereitung:

Cut the beef into 1/2-inch cubes, discarding the bone and fat. In a Dutch oven, melt the margarine and add the meat, stirring to brown on all sides. Remove the meat cubes as they brown. Saute the onion and garlic in the drippings until they are soft. Stir in the paprika, salt, and caraway seeds; cook for 1 minute. Stir in the meat, Coca-Cola, wine, and tomatoes. Cover tightly; simmer about 1-1/2 hours or until the meat is fork-tender.

In a bowl, blend the flour with a little water to make a smooth paste; stir into goulash. Serve with hot noodles.

Recipe: "International Cooking with Coca-Cola", a give-away pamphlet from The Coca-Cola Company, 1981

 
Rezept suchen:
im Titel:
in den Zutaten:
suchen
 
Weitere Rezepte finden sie in der grössten Rezeptdatenbank im Internet unter
www.cuisine.at

Dort kann dieses Rezept auch als PDF-Datei angezeigt werden, in das eigene Rezeptbuch abgespeichert werden, etc.

Um dieses Rezept auf www.cuisine.at anzuzeigen folgen sie bitte diesem Link