Hungarian Chicken Paprikas (Rezept)

Zutaten für 
To 31/2 lb. chicken (cut into serving pieces)
2 mittelOnions (chopped)
1 grossGreen pepper (chopped)
1 grossTomato (chopped)
Tablespoon, sweet paprika
1 TasseSour cream
1/4 TasseOf corn oil
1/2 TeelöffelOf parsley flakes
1 TeelöffelOf black pepper
 Salt (to taste)
3/4 TasseOf water

Rezeptzubereitung:

In a six quart dutch oven saute, onion, green pepper, tomato, for 3 minutes. Add chicken, paprika, black pepper, water, parsley. Cover and cook very slowly on low heat until chicken tender. Stir occasionally. Mix in sour cream before serving. Add salt to taste.

Serve it on boiled rice, or egg noodles or boiled potatoes or home made dumplings.

Serves four.

 
Rezept suchen:
im Titel:
in den Zutaten:
suchen
 
Weitere Rezepte finden sie in der grössten Rezeptdatenbank im Internet unter
www.cuisine.at

Dort kann dieses Rezept auch als PDF-Datei angezeigt werden, in das eigene Rezeptbuch abgespeichert werden, etc.

Um dieses Rezept auf www.cuisine.at anzuzeigen folgen sie bitte diesem Link