Hungarian Meatballs (Rezept)

Zutaten für 
 Recipe of Basic Meatballs
1 EsslöffelVegetable Oil
2 mittelOnions, Thinly Sliced
3/4 TasseWater
3/4 TasseRed Wine, Dry
1 TeelöffelCaraway Seed
2 TeelöffelPaprika
1/2 TeelöffelMarjoram Leaves
1/2 TeelöffelSalt
1/4 TasseWater
2 EsslöffelFlour, Unbleached

Rezeptzubereitung:

Prepare the basic meatballs and set aside. Heat the oil in a large skillet. Add the onions and cook and stir until they are tender. Add the cooked meatballs, 3/4 cup of water, the wine, caraway seed, paprika, marjoram leaves and salt. Heat to boiling then reduce the heat and cover. Simmer for about 30 minutes, stirring occasionally. Mix 1/4 cup of water and the flour, stir into the sauce mixture. Heat to boiling, stirring carefully. Boil and stir for 1 minute. Note: Serve with either boiled potatoes or noodles for a great main dish.

 
Rezept suchen:
im Titel:
in den Zutaten:
suchen
 
Weitere Rezepte finden sie in der grössten Rezeptdatenbank im Internet unter
www.cuisine.at

Dort kann dieses Rezept auch als PDF-Datei angezeigt werden, in das eigene Rezeptbuch abgespeichert werden, etc.

Um dieses Rezept auf www.cuisine.at anzuzeigen folgen sie bitte diesem Link