Good Hungarian Goulash (Rezept)

Zutaten für 
9 x ca. 30 gOnions
5 x ca. 30 gSmoked bacon, finely diced
1/2 TeelöffelPaprika
7 x ca. 30 gLean beef, cut into small pieces
 Potatoes
 Salt
 Marjoram
 Caraway seeds
 Garlic (optional)

Rezeptzubereitung:

In pressure cooker bottom, saute onion and bacon; add garlic if desired. Stir in paprika and immediately add not quite 1 1/4 cup water. Add beef, potatoes, salt, marjoram and crushed caraway seeds. Put on lid, and pressure-cook for 15 minutes.

 
Rezept suchen:
im Titel:
in den Zutaten:
suchen
 
Weitere Rezepte finden sie in der grössten Rezeptdatenbank im Internet unter
www.cuisine.at

Dort kann dieses Rezept auch als PDF-Datei angezeigt werden, in das eigene Rezeptbuch abgespeichert werden, etc.

Um dieses Rezept auf www.cuisine.at anzuzeigen folgen sie bitte diesem Link