Fruit Tzimmes (Rezept)

Zutaten für 
1 1/2 x ca. 450 gMixed dried fruit *
4 EsslöffelHoney
1/4 TeelöffelCinnamon
1/2 TeelöffelSalt
1/2 TasseBrown rice
2 TasseBoiling water
 Einbren: (thickening)
2 EsslöffelFlour
1 TasseWater
2 EsslöffelButter

Rezeptzubereitung:

* prunes, peaches, pears, apricots, raisins Wash fruits in hot water; drain. Combine with rice, honey, seasonings, and water. Bring to the boiling point, then reduce heat and simmer slowly until the rice is tender (20 to 30 minutes). It may be necessary to add a little water.

Heat flour in small skillet until light brown, stirring constantly to prevent burning. Stir in butter. Slowly add water, stirring constantly. When einbren is smooth and thick, add to fruit. Cook until the fruit liquid has thickened. Remove to a casserole and brown lightly under the broiler flame for a few minutes. Serve hot as a dessert. Serves 6 to 8.

 
Rezept suchen:
im Titel:
in den Zutaten:
suchen
 
Weitere Rezepte finden sie in der grössten Rezeptdatenbank im Internet unter
www.cuisine.at

Dort kann dieses Rezept auch als PDF-Datei angezeigt werden, in das eigene Rezeptbuch abgespeichert werden, etc.

Um dieses Rezept auf www.cuisine.at anzuzeigen folgen sie bitte diesem Link