Crostini (Rezept)

Zutaten für 
(1-pound) loaf of Italian bread
Cloves of garlic, halved
2 EsslöffelOlive oil
1 TeelöffelDries rosemary, crushed

Rezeptzubereitung:

Crostini

Cut bread into 22 slices (1/2-inch thick); arrange in a single layer on a baking sheet. Rub garlic on one side of each piece of bread; brush with olive and sprinkle with rosemary. Discard garlic. Bake bread at 350 for 10 min. On each side until lightly brown. Let cool before serving. Yield: 22 servings (about 68 calories per slice)

 
Rezept suchen:
im Titel:
in den Zutaten:
suchen
 
Weitere Rezepte finden sie in der grössten Rezeptdatenbank im Internet unter
www.cuisine.at

Dort kann dieses Rezept auch als PDF-Datei angezeigt werden, in das eigene Rezeptbuch abgespeichert werden, etc.

Um dieses Rezept auf www.cuisine.at anzuzeigen folgen sie bitte diesem Link