Chicken in Cream (Rezept)

Zutaten für 
Sweet onions
1/4 TasseButter
5 x ca. 450 gChicken pieces
 Ground pepper
1/2 TasseHeavy cream
1 TasseBéchamelsauce
1 EsslöffelTomato paste
 Pinch curry powder
1/2 TeelöffelPaprika
 Juice of lemon
1 x ca. 450 gMushrooms, sliced

Rezeptzubereitung:

Directions: 1. In a large saucepan, saute onions in butter for 2 minutes. Add chicken pieces, salt and pepper to taste and cover with cream. Simmer, covered, for 30 minutes, stirring occasionally. 2. Remove chicken pieces and set aside. Keep warm. 3. Add bechamel sauce and tomato paste to cream sauce and boil for 2 minutes, stirring constantly. Remove from heatand strain. Return to saucepan. 4. Add curry powder, paprika, and lemon juice to sauce and blend well. Add cooked chicken and mushrooms. Simmer, uncovered, for 15 minutes. Serve with rice or boiled potatoes. Serves 4.

Liz Parkinson

 
Rezept suchen:
im Titel:
in den Zutaten:
suchen
 
Weitere Rezepte finden sie in der grössten Rezeptdatenbank im Internet unter
www.cuisine.at

Dort kann dieses Rezept auch als PDF-Datei angezeigt werden, in das eigene Rezeptbuch abgespeichert werden, etc.

Um dieses Rezept auf www.cuisine.at anzuzeigen folgen sie bitte diesem Link