Chicken Cacciatoria (Rezept)

Zutaten für 
Chicken, cut up
10 MilliliterGarlic, peeled
1/4 TasseFlour
2 TeelöffelSalt
1/8 TeelöffelPepper
1/4 TasseOil
28 DoseTomatoes
Pearl onions, peeled
Tomato paste
2 TeelöffelSugar
Bay leaf

Rezeptzubereitung:

with garlic. Mince garlic and save. Combine flour, 1 tsp salt, and pepper in large paper bag; shake chicken pieces until coated. Heat oil in Dutch oven. Brown chicken a few pieces at a time on all sides; drain on absorbent paper. Pour off any oil remaining in pan. Return chicken to Dutch oven. Add garlic, tomatoes, tomato paste, onions, sugar, 1 tsp salt, and bay leaf. Cover. Basting occasionally with sauce in the pan, simmer 1 hour or until chicken is tender.

 
Rezept suchen:
im Titel:
in den Zutaten:
suchen
 
Weitere Rezepte finden sie in der grössten Rezeptdatenbank im Internet unter
www.cuisine.at

Dort kann dieses Rezept auch als PDF-Datei angezeigt werden, in das eigene Rezeptbuch abgespeichert werden, etc.

Um dieses Rezept auf www.cuisine.at anzuzeigen folgen sie bitte diesem Link