Chicken Cacciatore (Rezept)

Zutaten für 
3 x ca. 450 gChicken, quartered
1/2 TasseFlour
1 TeelöffelSalt
1/8 TeelöffelBlack pepper
1/4 TasseButter or olive oil (can be mixed )
1 mittelOnion, sliced
1/2 x ca. 450 gMushrooms, fresh sliced
Clove garlic, minced
12 Olives, ripe whole
4 x ca. 30 gTomato puree or 1 cup canned
1/2 TasseClaret wine or sherry

Rezeptzubereitung:

Dust chicken parts with flour which has been well mixed with salt and peppe. Saute in butter(or olive oil) until golden brown. Add remaining ingredients, cover, and simmer over low heat for 20-30 mins. Serves 4

 
Rezept suchen:
im Titel:
in den Zutaten:
suchen
 
Weitere Rezepte finden sie in der grössten Rezeptdatenbank im Internet unter
www.cuisine.at

Dort kann dieses Rezept auch als PDF-Datei angezeigt werden, in das eigene Rezeptbuch abgespeichert werden, etc.

Um dieses Rezept auf www.cuisine.at anzuzeigen folgen sie bitte diesem Link