Antipasto Salad (Rezept)

Zutaten für 
1 kleinCauliflower
 In Small Flowerettes
3 grossCarrots, Thinly Sliced
Green Pepper, Diced
1 TasseBlack Olives
2 1/2 TassePasta, Rotini
Dressing
1 1/4 TasseOil, Vegetable Or Corn
3/4 TasseCider Vinegar
Garlic Cloves, Minced
1 TeelöffelSugar, Granulated
 Salt & Pepper

Rezeptzubereitung:

In large bowl, toss together cauliflower, carrots, green pepper and olives. Cook rotini in large pot of boiling salted water until tender but firm about 8 to 10 minutes, drain and rinse in cold water. Dressing: Combine oil, vinegar, garlic and sugar, adding salt and pepper to taste; mix well. Pour all but 1/3 cup dressing over salad, tossing to mix, reserve remaining dressing. Cover and refrigerate overnight. Just before serving, taste and readjust seasonings and add remaining dressing if necessary.

 
Rezept suchen:
im Titel:
in den Zutaten:
suchen
 
Weitere Rezepte finden sie in der grössten Rezeptdatenbank im Internet unter
www.cuisine.at

Dort kann dieses Rezept auch als PDF-Datei angezeigt werden, in das eigene Rezeptbuch abgespeichert werden, etc.

Um dieses Rezept auf www.cuisine.at anzuzeigen folgen sie bitte diesem Link