Romaine, Red Onion, and Fennel Salad with Tart Lime Dress (Rezept)

Zutaten für 4 Portionen
Salad
6 x ca. 30 gRomaine lettuce; 1 c Cauliflowerets;
1 1/2 TasseFennel bulb; shredded 1/2 c Red onion; sliced (about 1 large bulb)
Tart Line Dressing
1/2 TasseLine juice; fresh 1/4 ts Salt;
1 EsslöffelOlive oil; 1/4 ts Ground pepper; fresh
1 TasseGarlic; minced 1/4 ts Paprika;

Rezeptzubereitung:

Salad: Wash, dry, and tear lettuce into bite-sized pieces. Arrange lettuce pieces in a salad bowl; toss with shredded fennel, cauliflowerets, and red onion. Prepare Tart Lime Dressing. Sprinkle dressing over salad and toss just before serving.

Tart Lime Dressing: Combine all ingredients and mix well.

Food Exchanges per serving: 1 Vegetable Exchange + 1 Fat Exchange Cho: 7g; Pro: 2g; Fat: 3g; Cal: 60

Hess, R.D., M.S. and Katharine Middleton Brought to you and yours via Nancy O'brion and her Meal Master

 
Rezept suchen:
im Titel:
in den Zutaten:
suchen
 
Weitere Rezepte finden sie in der grössten Rezeptdatenbank im Internet unter
www.cuisine.at

Dort kann dieses Rezept auch als PDF-Datei angezeigt werden, in das eigene Rezeptbuch abgespeichert werden, etc.

Um dieses Rezept auf www.cuisine.at anzuzeigen folgen sie bitte diesem Link